Sperziebonensalade met ei en citroen

Sperziebonensalade met ei en citroen
Voor 2 personen
 

Ingrediënten:

- 400 gram sperziebonen
- 3 eieren
- 6 gevulde olijven
- 1 citroen
- 1 eetlepel olie
- Peper, zout
- 1 eetlepel honing


Bereiding:

1. Maak de sperziebonen schoon en breek ze eenmaal.
2. Kook de sperziebonen in 8-10 minuten net gaar.
3. Kook de eieren in 10 minuten hard.
4. Snijd de olijven in plakjes
5. Maak een dressing van het sap van de citroen, de olie, peper, zout
en de honing.
6. Meng de dressing en de olijven door de sperziebonen en laat ze afkoelen.
7. Snijd de eieren in parten en schep ze er voorzichtig door.
 

Menusuggestie: Lekker bij een gegrild stukje vlees.