WAT moet je meenemen naar de eerste afspraak:

 

• uw identiteitsbewijs;

• uw ziektekostenverzekeringspasje;

• de schriftelijke verwijzing van uw (huis)arts indien aanwezig

• een overzicht van eventuele labuitslagen en/of medicatie

• (een voedingsdagboekje van 2 of 3 dagen is wenselijk)

 

WERKWIJZE

Ik werk uitsluitend op afspraak. Je kunt een afspraak maken via het contactformulier op deze website. Natuurlijk kun je ook bellen voor een afspraak, ik werk van 8:00 tot 17:00 uur

INTAKE

Tijdens het eerste consult gaan we in gesprek over de reden dat je komt, je hulpvraag, je gezondheid. In dit gesprek nemen we samen je woon- en leefgegevens door. Ook bespreken we doelen en verwachtingen, je medische geschiedenis,  en je eetgewoonten voedings- en beweegpatroon.

 

Met al deze gegevens ontwikkel ik een behandelplan en een voedings-/dieetadvies, waarin zeker  rekening gehouden wordt met je persoonlijke wensen en voedingsgewoonten.  Een eerste consult duur ongeveer 45-60 minuten.

VERVOLGCONSULTEN

Na onze eerste afspraak kunnen we gezamenlijk de vervolgconsulten plannen.  Een vervolgconsult duurt ongeveer 15 tot 30 minuten. In de vervolgconsulten geef ik antwoord op je vragen. We evalueren de behandeling, we bespreken de veranderingen in je voedingspatroon.  En niet te vergeten bespreken we praktische tips voor speciale gelegenheden, eten buitenshuis, feestjes en vakanties. Kortom: ik sta je bij in je nieuwe aanpaste voedingspatroon en help je daarbij.

 

MAAK EEN AFSPRAAK: 06-43 90 14 48

Dietistenpraktijk Mirjam Coolen

 

Dietistenpraktijk Mirjam Coolen

Tel: 06 43 90 14 48

Email:   info@dietistweert.nl

Locatie:

Het Gezondheidshuys, Oudenakkerstraat 63, 6006 BB Weert

 

Webpit webdesign